Bli kjent med vår tømrermester, David

David Sannesmoen er vår tømrermester. Han var her på utplassering i 2016, før han ble lærling. I dag er han medeier i Ross med mesterbrev innenfor tømrerfaget.
Nå driver han og videreutdanner seg til å ta våtromssertifikatet.

David liker å ta ansvar, lede sine egne prosjekter og ta vare på sine kollegaer. Det er grunnen til at han har ansvaret for lærlingene her i Ross.

Ross Snekkertjenester er ofte hovedentreprenør og da har David ansvaret for å koordinere alle fag til å samarbeide. Godt samarbeid sikrer at kunde får best mulig produkt.

”Vi har mange faste kunder som ønsker å bruke oss, og det er jo en slags bekreftelse på at vi leverer en bra jobb og at de er fornøyde med det.“

Mer om David

Noe David mener er best med å jobbe i Ross er at man kan være med å bestemme på arbeidsplassen, bli sett og hørt av alle. Man får være med i et felleskap og en kompisgjeng.

Gleden til å komme på jobb er noe David har hver dag, motivasjonen er der alltid sammen med smilet hans. Det som motiverer David, er at han elsker følelsen han får på slutten av hver arbeidsdag. Da han kan snu seg og se på det han har bygget.

”Du får masse muligheter, bare hvis du står fram og tar de selv.“

”Det er ikke mange som kan snu seg, se tilbake på det de har bygget og være stolte av det de har produsert.“

Lær mer om David og hans historie i Ross

Vil du ha David som kollega?

Søk her